Hoe werken cremes met Tondelzwampoeder

Forschungsinstitut BIOPOL e.V. Niederlassung Innovationspark Wuhlheide, Berlin. (www.forschungsinstitut-biopol.de) legt uit hoe de verschillende cremes van CGM®Medical Wellness werken.

Wat doet de combinatie van natuurwerkstoffen voor schoonheidsproducten uit de natuurproducten Aloë Vera en het Tondelzwampoeder-natuurcomplex*

Aloe VeraAloë Vera is een toverwoord voor de krachten van de natuur als het gaat om effecten op de gezondheid van uiteenlopende aard.

Er zijn meer dan 270 verschillende werkzame stoffen bekend die door moderne biotechnologie in extract kunnen worden verkregen. Negen van de belangrijkste vitaminen, waaronder het zo belangrijke Vitamine B3 zitten erin. Aminozuren en mineralen zoals calcium, magnesium, kalium, zink en selenium geven deze mix een opmerkelijk karakter. Ook hier is bewezen dat de geneeskrachtige werking al eeuwenlang een aanzienlijke rol speelde voor de mens en nog steeds speelt in de volksgeneeskunde.

Het is niet de hoeveelheid inhoudsstoffen die dit een wonder van de natuur maakt. Het is veel meer de synergie, het samenspel van deze natuurlijke stoffen, die zeer gezondheid bevorderend uitpakt. De combinatie met het Tondelzwampoeder natuurcomplex is een zinvolle aanvulling op de natuur, gericht op de natuurlijke krachten om de huid te revitaliseren - synergetisch. In ieder geval worden de genezende effecten door de genoemde synergie versterkt.

De samenstelling van de crèmes is zeer geschikt om de tot ontstekingen neigende huid te revitaliseren en de dagelijkse stress van de huid zorgvuldig op te vangen en te compenseren.

 * Beta 1.3 -1.6 D Glucaan-natuurcomplex