Huidverzorging Medical Wellness

De innovatieve verzorgingscrèmes met Tondelzwampoeder.

Kostbare plantaardige oliën, vitaminen, eiwitten en mineralen in een wereldwijd unieke en beschermde formule dragen bij aan de optimale huidverzorging. Het natuurcomplex uit de Tondelzwam werkt samen met de specifieke werkstoffen van medicinale planten die zijn afgestemd op ieder huidtype.

Het Tondelzwam natuurcomplex is een natuurproduct en wordt op een natuurlijke manier verwerkt. Hierdoor kunnen deeltjes van de werkzame stof zichtbaar worden op de huid. 


Tondelzwampoeder natuurcomplex

Het is de kracht van de natuur die het lokale immuunsysteem van de huid versterkt. Het remt de veroudering van de huid door middel van revitalisering, bevordert het regeneratievermogen en werkt tegen stille ontstekingen van de huid. De zachte behandeling met het Tondelzwampoeder natuurcomplex als een duurzame strategie tegen de huidveroudering. Hierdoor verkrijgt men ‘welzijn door schoonheid’.

Lees meer over het Tondelzwampoeder natuurcomplex onder voedingssupplement Tondelzwampoeder Seta Vital.

Meer informatie over het natuurcomplex  is te vinden op: www.forschungsinstitut-biopol.de 


Geneeskrachtige Planten

Het gebruik van planten voor genezing wordt al in de vroegste Oud- Egyptische, Indiase en Chinese teksten gevonden. Maar ook de expliciete teelt van geneeskrachtige kruiden. Met wetenschappelijke methoden en hightech - technologieën in de moderne biotechnologie kunnen biologische werkstoffen uit planten en schimmels worden afgescheiden. Deze stoffen openen nieuwe mogelijkheden voor de gezondheid en het welzijn van de mensheid. De slogan "natuur doet goed", blijkt steeds vaker het alternatief te zijn.

Bij deze innovatieve verzorgingscrèmes wordt doelgericht gebruikgemaakt van de combinatie met de geneeskrachtige planten:           

  • Aloë Vera    
  • Teunisbloem             

De complexe samenwerking van de verschillende werkingsmechanismen hebben het doel de huidverzorging te optimaliseren, zodat de huid maximaal jong blijft. 

onderzoek in laboratorium voor CGM® Medical Wellness