Eau de parfum typegeuren

Al meer dan 30 jaar importeren wij de eau de parfums in verschillende typegeuren.

In een blinde geurentest bij Kassa (VARA) kwamen deze geuren zeer goed uit de test in vergelijking met het originele product. Bij Nr 10 Quinto kon men geen verschil ruiken en Nr. 39 Faveur kwam zelfs beter uit de test dan het originele product.

Onze grote vaste klantenkring door heel Nederland weet ons al die jaren te vinden op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam. Wij staan op de 2e markt, vlakbijd het standbeeld van André Hazes. Voor huisnummer 224A Nanucci Tessuti Stoffen. In principe op donderdag, vrijdag en zaterdag.  Neem gerust contact met ons op om te informeren of we er zijn. 06-26324310. Bij extreme weersomstandigheden kun je beter van tevoren even contact opnemen of we op de Albert Cuypmarkt staan.

De chique flessen en verpakkingen zijn bij ons achterwege gebleven. Een langdurig geurend eau de parfum van hoge kwaliteit zonder chemische nageur is bij ons de standaard.

Onze geuren corresponderen altijd met een nummer. Namen, kleuren en flessen kunnen veranderen.

Vanaf € 80,--berekenen wij GEEN verzendkosten binnen Nederland.

Daaronder zijn de verzendkosten binnen Nederland € 7,50. 

Binnen Europa, afhankelijk van het gebied vanaf € 15,50 tot 2 kg.  Voor specificatie van de verzendkosten kijk onder het kopje "Verzending en verzendkosten".

Bij de eindafrekening worden de verzendkosten automatisch berekend. 

Indien u meer informatie wenst kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.