Wat is Tondelzwampoeder Seta Vital

 

Het is een 100 % natuurlijk en plantaardig, vezelig, prebiotisch biopolymeer-complex dat uitsluitend bestaat uit Chitine,  1.3 - 1.6 Beta D Glucaan  en Melanine. Het natuurcomplex genaamd CGM-complex, waaruit het Tondelzwampoeder Seta Vital bestaat, wordt middels een geavanceerd biotechnologisch proces gewonnen uit de zeer sterke zwam Fomes Fomentarius (Tonder- of Tondelzwam).

Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese regelgeving niet (volledig) uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden.

Wilt u weten waar u Seta Vital Tondelzwampoeder nog meer voor kunt gebruiken? Neem dan contact op door een mail te sturen naar Info@ravencosmetics.nl of via het contactformulier op deze website.

 Fomes Fomentarius Tondelzwam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze zwam komt overal in Europa voor en ook steeds meer in Nederland en is in staat 15 tot 30 jaar oud te worden. Zeer oud voor een schimmel als je bedenkt dat de meeste paddenstoelen zo'n  2 weken oud worden. Met de huidige biotechnologie is men nu in staat de stoffen die deze zwam zo oud laten worden te isoleren en extraheren: Chitine, 1.3 - 1.6 Beta D Glucaan en Melanine. CGM-complex is dus GEEN schimmel meer.

Alledrie de natuurlijke stoffen hebben hun wetenschappelijk bewezen werking op alles wat leeft. Doordat de werkstoffen onscheidbaar aan elkaar gekoppeld zijn, hebben ze een sterke synergetische werking. De 3 werkstoffen samen werken in CGM-complex sterker, dan de separate werkstoffen kunnen werken. Ook de stoffen waarmee het Tondelzwampoeder Seta Vital in aanraking komt, worden geactiveerd.

Tondelzwampoeder Seta Vital is GEEN medicijn en bestrijdt GEEN symptomen.