Cremes met Tondelzwampoeder

  

Aloe Vera

Seta Vital huidcrème met Aloe Vera en Tondelzwampoeder + Bodycreme met Teunisbloemolie en Tondelzwampoeder

De "Woestijnlelie" (Aloe Vera) biedt een buitengewone combinatie van natuurlijke stoffen. Specifieke poly-sachariden, essentiele aminozuren, vitamines, mineralen en sporenelementen van de Aloe Vera verwennen de gestresste huid en leiden samen met het CGM-complex tot een aangename vitalisering van de huid.

De Avondroos (Teunisbloem) is rijk aan essentiele vetzuren die een gezondheidsbevorderend effect hebben op droge en gestresste huid. Helpt de huid elastisch te blijven, ontstekingen te remmen en gaat huidveroudering tegen.

Bovendien zijn de cremes verrijkt met het nieuwe Tondelzwam Werkstofcomplex FS, gemaakt van Tondelzwam en het algenextract Spirulina. Dit complex beschermt tegen kunstmatig en natuurlijk licht en kan vroegtijdige huidveroudering en ongewenste ontstekingen (ontstekingsreacties) voorkomen. Bovendien heeft het anti oxidatieve eigenschappen en opmerkelijke Vrije Radicalen vanger-activiteiten.Zie voor meer info onder de knop documentatie.

Het resultaat is een natuurlijke toename van de elasticiteit van de huid.

Voor de ontstoken, rode, ruwe, schubbige en eczeem-huid  samengesteld.  Maar ook voor de normale en vette huid is deze creme een weldaad.

Werkt de huidveroudering tegen. Voor de verzorging van de huid bij ontstekingen, acne, rosacea, eczeem, neurodermitis, brandwonden, schaafwonden, insectenbete, kwallenbeten, zonnebrand, droge huid, koortslip, littekens etc.

De bodycreme is te gebruiken voor de grotere huidoppervlakken