Cremes met Tondelzwampoeder

  

Aloe Vera

Aloe Vera Vital Setal huidcrème + Bodycreme

De "Woestijnlelie" biedt een buitengewone combinatie van natuurlijke stoffen. Specifieke poly-sachariden, essentiele aminozuren, vitamines, mineralen en sporenelementen van de Aloe Vera verwennen de gestresste huid en leiden samen met het CGM-complex tot een aangename vitalisering van de huid. Het resultaat is een natuurlijke toename van de elasticiteit van de huid. Voor de ontstoken , rode, ruwe, schubbige en eczeem-huid samengesteld.  Maar ook voor de normale huid is deze creme een weldaad.

De bodycreme is te gebruiken voor de grotere huidoppervlakken

 

wikkel Macadamianoten Creme   Macadamianoten Creme en Fomes Fomentarius

 Macadamia - Beauté Crème

De macadamianoot wordt als bijzonder waardevol beschouwd. De olie is rijk aan vitamine E en bestaat voor tachtig procent uit vetzuren zoals onder andere linolzuur en palmitinezuur. Deze werken heel goed tegen de droge huid. Samen met het CGM®-complex is dit een zeer zachte, hydraterende crème voor de huid die vocht nodig heeft.

Deze creme werkt ook bijzonder effectief tegen striae (zwangerschapsstriemen) en kloven.

 

wikkel Olijfolie Creme   Olijfolie Creme en Fomes Fomentarius

Olijfolie - Creme

De olijf wordt al meer dan 6000 jaar gecultiveerd. De vetzuursamenstelling van de olie is vergelijkbaar met die van het onderhuidse weefsel. Het hoge vitamine E-gehalte in samenwerking met het CGM®-complex resulteert in een hogere elasticiteit van de huid.

Deze crème is uitstekend werkzaam bij een droge huid en geeft een fluweelachtig effect.