Hoe werken CGM® Medical Wellness Cremes

Forschungsinstitut BIOPOL e.V. Niederlassung Innovationspark Wuhlheide, Berlin. (www.forschungsinstitut-biopol.de) legt uit hoe de verschillende cremes van CGM®Medical Wellness werken.

Wat doet de combinatie van natuurwerkstoffen voor schoonheidsproducten uit de natuurproducten Aloë Vera en het CGM®-natuurcomplex*

Aloe VeraAloë Vera is een toverwoord voor de krachten van de natuur als het gaat om effecten op de gezondheid van uiteenlopende aard.

Er zijn meer dan 270 verschillende werkzame stoffen bekend die door moderne biotechnologie in extract kunnen worden verkregen. Negen van de belangrijkste vitaminen, waaronder het zo belangrijke Vitamine B3 zitten erin. Aminozuren en mineralen zoals calcium, magnesium, kalium, zink en selenium geven deze mix een opmerkelijk karakter in de zin van perfectie. Ook hier is bewezen dat de geneeskrachtige werking al eeuwenlang een aanzienlijke rol speelde voor de mens en nog steeds speelt in de volksgeneeskunde.

Het is niet de hoeveelheid inhoudsstoffen die dit een wonder van de natuur maakt. Het is veel meer de synergie, het samenspel van deze natuurlijke stoffen, die zeer gezondheid bevorderend uitpakt. De combinatie met het CGM®-natuurcomplex is een zinvolle aanvulling op de natuur, gericht op de natuurlijke krachten om de huid te revitaliseren - synergetisch. In ieder geval worden de genezende effecten door de genoemde synergie versterkt.

De samenstelling van de crèmes is zeer geschikt om de tot ontstekingen neigende huid te revitaliseren en de dagelijkse stress van de huid zorgvuldig op te vangen en te compenseren.

 * Beta 1.3 -1.6 D Glucaan-natuurcomplex

 

Wat doet de combinatie van natuurwerkstoffen voor schoonheidsproducten uit de natuurproducten Granaatappel en CGM®natuurcomplex*

granaatappel met Fomes FomentariusAan de twee natuurproducten, de granaatappel en de zwam Fomes Fomentarius is uiterlijk niet te zien welke mogelijkheden de natuur de mens biedt. Vaak wordt het uiterlijk van deze natuurproducten als lelijk omschreven, maar hun inhoudsstoffen hebben een enorme werking voor de mens.

Al duizenden jaren is de vrucht granaatappel in het oude Egypte bekend als grenadine. Bij de Grieken en het Romeinse Rijk bekend ter bevordering van de gezondheid en het genezen van bepaalde ziekten. Tegenwoordig is men in staat die natuurwerkstoffen te extraheren en specifiek te gebruiken.

Het betreft werkstoffen als flavonoïden tot ellaginezuur. De internationale vakliteratuur en onderzoeksrapporten wijzen erop dat hier een groot potentieel van effectieve natuurwerkstoffen aanwezig is.

De antioxidante en antimicrobiële werking, inclusief de werking van ellaginezuur tegen cel mutaties heeft geleid tot aanbeveling om de combinatie met het CGM®-natuurcomplex van de Fomes Fomentarius (Tondelzwam) doelbewust in de schoonheidsproducten te gebruiken.

De grondige en holistische werking op de revitalisering van de huid, ingebed in een specifieke samenstelling van de crème, adviseert het gebruik niet alleen overdag, maar vooral ook voor de nachtelijke uren voor een diepe ontspanning van de huid terwijl men slaapt.

* Beta 1.3 -1.6 D Glucaan-natuurcomplex

 

Wat doet de combinatie van natuurwerkstoffen voor schoonheidsproducten uit de natuurproducten Macadamia-olie en het CGM®-natuurcomplex*

Macadamianoten en Fomes FomentariusMacadamia: een noot met gewicht. Iedereen kent de macadamia noot: heel lekker, maar helaas met een hoge calorische waarde van 718 kcal / 100g. Met het oog op de "slanke lijn“ geniet de schoonheidsbewuste vrouw maar beperkt van deze noten, wetend dat de uitstekende eigenschappen van deze noot gebruikt kunnen worden in schoonheidsproducten. Macadamia - een notenboom van origine uit de regenwouden van Australië, maakt een triomftocht door de wereld. Met "koningin der noten" wordt niet alleen de voedingswaarde bedoeld, maar in de eerste plaats de natuurlijke werkstoffen, van de onverzadigde vetzuren tot aan diverse belangrijke vitamines B, waaronder de belangrijke B3 en de mineralen calcium, kalium, ijzer en fosfor. Allemaal inhoudsstoffen die de huid nodig heeft. De sterke vrije radicalenvangers-functie is een absolute noodzaak voor een gezondheidsbevorderende activiteit. „Koningin der noten“, ook omdat deze notenolie zelfs dé nummer 1 exclusieve lichaams-olie is. Exclusief is ook de prijs, die een brede toepassing helaas in de weg staat.

In combinatie met het CGM®-natuurcomplex vinden de inhoudsstoffen elkaar, die door de elkaar aanvullende specifieke werkingsmechanismen, de huid een opfrisser geeft. De dagelijkse stress van de huid wordt goed ondersteund met tegelijkertijd vitaliteit en verzorging. Vooral de hydratatie in combinatie met vitaminen en mineralen bieden een bijzondere verzorging die met het CGM®-natuurcomplex de unieke samenstelling bevestigen.

Voor de droge en gevoelige huid - om deze jong te houden.

* Beta 1.3 -1.6 D Glucaan-natuurcomplex

 

Wat doet de combinatie van natuurwerkstoffen voor schoonheidsproducten uit de natuurproducten olijfolie en het CGM®- natuurcomplex*

Olijfboom ca 1100 jaar oudHet is altijd fascinerend een boom te zien, die eeuwen heeft overleefd en nog steeds ieder jaar olijven laat oogsten.

Al duizenden jaren is olijfolie algemeen bekend voor de genezing van huidaandoeningen en ontstekingen. Het is net zo fascinerend dat al meer dan 6000 jaar(!) de toepassing voor genezing en verzorging gedocumenteerd werd.

Het zijn de onverzadigde plantaardige oliën zoals: oliezuur, linolzuur, palmitoleïnezuur in combinatie met vitamine A en E en mineralen, die samenwerken in de genees- en verzorgingskracht, en ook nog steeds in de volksgeneeskunde een vaste plaats innemen.

Bij de schoonheidsproducten is het vooral de soepelheid van de huid die fluweelachtig aanvoelt, vocht beïnvloeding en de gelijktijdige rehydratatie door het linolzuur, die een goed gevoel geven. Het bevordert een gezond celmembraan door de intracellulaire stofwisselingsprocessen te stabiliseren en zo door deze componentenmix de celveroudering tegen te kunnen werken. Dit is waar de combinatie met het CGM®-natuurcomplex effect heeft en de werkings-mechanismen zo versterkt, dat door de consolidatie van het lokale immuunsysteem van de huid, de bestanddelen van de olijfolie zich kunnen ontplooien.

De huid, die door diverse negatieve milieueffecten dagelijks onder stress komt te staan, en mogelijk steeds meer de neiging heeft droger te worden, kan door de combinatie van werkstoffen een effectieve balans vinden.

Met deze balans wordt vroegtijdige veroudering voorkomen en de vitaliteit bevorderd wat een positief effect op de totale uitstraling heeft. Het is een unieke samenstelling.

 *Beta 1.3 -1.6 D Glucaan-natuurcomplex