De 4 CGM® Golden Line Cremes

   Aloe Vera Vital Creme en Fomes Fomentariuswikkel Aloe Vera Vital Creme

CGM® Aloe Vera Vital - Creme

De "Woestijn Lelie" biedt een buitengewone combinatie van natuurlijke stoffen. Specifieke polysachariden, essentiële aminozuren, vitamines, mineralen en sporenelementen van de Aloë Vera verwennen de gestresste huid en leiden samen met het CGM®-complex tot een aangename vitalisering van de huid. Het resultaat is een natuurlijke toename van de elasticiteit van de huid.

Ontwikkeld voor de normale en moeilijke huid types.

 

wikkel granaatappelpitolie Creme   granaatappelpitolie Creme en Fomes Fomentarius

CGM® Granaatappelpitolie - Creme

De gezondheid bevorderende werking van granaatappelpitolie is al lang bekend. Het heeft een groot aantal positieve effecten voor onze huid. Van bijzonder belang is de sterke antioxidant activiteit van de olie. In combinatie met het CGM®-complex, zorgt het voor een veerkrachtige, strakke huid en biedt het uitzonderlijke bescherming tegen vrije radicalen. De hydraterende eigenschappen verhinderen het uitdrogen van de huid.

De creme is tevens bijzonder geschikt als nachtcreme voor de droge huid.

 

wikkel Macadamianoten Creme   Macadamianoten Creme en Fomes Fomentarius

 CGM® Macadamia - Beauté Crème

De macadamianoot wordt als bijzonder waardevol beschouwd. De olie is rijk aan vitamine E en bestaat voor tachtig procent uit vetzuren zoals onder andere linolzuur en palmitinezuur. Deze werken heel goed tegen de droge huid. Samen met het CGM®-complex is dit een zeer zachte, hydraterende crème voor de huid die vocht nodig heeft.

Deze creme werkt ook bijzonder effectief tegen striae (zwangerschapsstriemen) en kloven.

 

wikkel Olijfolie Creme   Olijfolie Creme en Fomes Fomentarius

CGM® Olijfolie - Creme

De olijf wordt al meer dan 6000 jaar gecultiveerd. De vetzuursamenstelling van de olie is vergelijkbaar met die van het onderhuidse weefsel. Het hoge vitamine E-gehalte in samenwerking met het CGM®-complex resulteert in een hogere elasticiteit van de huid.

Deze crème is uitstekend werkzaam bij een droge huid en geeft een fluweelachtig effect.