Wat is Tondelzwampoeder Pure

 

Het is een 100 % natuurlijk en plantaardig, vezelig, prebiotisch biopolymeer-complex dat uitsluitend bestaat uit Chitine,  1.3 - 1.6 Beta D Glucaan  en Melanine. Het natuurcomplex genaamd Glucaneo®, waaruit het Tondelzwampoeder Pure bestaat, wordt middels een geavanceerd biotechnologisch proces gewonnen uit de zeer sterke zwam Fomes Fomentarius (Tonder- of Tondelzwam).

 

 Fomes Fomentarius Tondelzwam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze zwam komt overal in Europa voor en ook steeds meer in Nederland en is in staat 15 tot 30 jaar oud te worden. Zeer oud voor een schimmel als je bedenkt dat de meeste paddenstoelen zo'n  2 weken oud worden. Met de huidige biotechnologie is men nu in staat de stoffen die deze zwam zo oud laten worden te isoleren en extraheren: Chitine, 1.3 - 1.6 Beta D Glucaan en Melanine. Glucaneo® is dus GEEN schimmel meer.

Alledrie de natuurlijke stoffen hebben hun wetenschappelijk bewezen werking op alles wat leeft. Doordat de werkstoffen onscheidbaar aan elkaar gekoppeld zijn, hebben ze een sterke synergetische werking. De 3 werkstoffen samen werken in Glucaneo® sterker, dan de separate werkstoffen kunnen werken. Ook de stoffen waarmee het Tondelzwampoeder Pure in aanraking komt, worden geactiveerd.

Tondelzwampoeder Pure is GEEN medicijn en bestrijdt GEEN symptomen.